Objednejte si Glatte

v nejbližší

lékárně!

x

Obraťte se na nejbližší lékárnu, objednejte si Glatte a následující den Glatte održíte.

Najít lékárnu


Objednat Glatte je možné zde:

v Praze v Brně po celé ČR

Glatte je opravdu něco úžasného. Stojí za to vyzkoušet!

Pěnový krém Glatte hodnotili hosté Gourmet Hotelu Villa Patriot v Mariánských Lázní

Test kvality pěnového  krému Glatte  jsme prověřovali u hostů Gourmet Hotelu Villa Patriot v Mariánských  Lázních v České republice. Hosté tohoto hotelu mají vysoké životní nároky. Všichni  byli velmi příjemně překvapeni kvalitou a účinkem pěnového krému "Glatte".

Proč právě zde?

Proč právě zde? Mariánské Lázně v České republice jsou jedním z kandidátů na vstup do UNESCO a jsou skutečným klenotem lázeňské léčby. Krásná příroda, více než 40 zdrojů přírodních minerálních vod, architektura, historie. Není divu, že anglický král Edward IV pobýval v Mariánských Lázních celé 4 sezony. Pro rakouského imperátora Franze Josefa tady byla vybudována specielní léčebná kabina s vanou na minerální koupele a velký básník a myslitel Goethe si vybral Mariánské Lázně na svůj dlouhý pobyt.

August Herzig, významný starosta města Mariánské Lázně, nechal koncem 19 století postavit přímo v centru města, přesto v parku, nedaleko lázeňské kolonády VILLU ve stylu» staré dobré Anglie». V současné době najdete v této historické budově Gourmet Hotel & Restaurant Villa Patriot. Tento malý, gurmánský hotel a je velmi vhodný pro hosty, kteří mají rádi soukromí, kvalitní služby, osobní přístup a gastronomii na mezinárodní úrovni. Restaurace nabízí velký výběr nejen jídel, ale i vín. Hosté tohoto hotelu jsou přesně skupina náročných zákazníků, kteří posoudí kvalitu krému Glatte.

Výsledky zkušebního Glatte v České republice

Další informace o testu spokojenosti zákazníků Glatte v České republice

Děkujeme Gourmet Hotelu Villa Patriot, že souhlasil s nabídkou testování krému Glatte a následného hodnocení  hostů, kteří dostali pěnu na zkoušku. Tento hotel se liší v tom, že jsou připraveni poskytnout kvalitní služby různého druhu a  nabídnout více než jen pohodlný pobyt.

 

www.villapatriot.cz

Dusíkova, 62 , Marianske Lazne 

+ 420 606 863 840

Share This Post: