Objednejte si Glatte

v nejbližší

lékárně!

x

Obraťte se na nejbližší lékárnu, objednejte si Glatte a následující den Glatte održíte.

Najít lékárnu


Objednat Glatte je možné zde:

v Praze v Brně po celé ČR

Glatte je opravdu něco úžasného. Stojí za to vyzkoušet!

Test spokojenosti hostů v luxusním hotelu «Francia e Quirinale» ve městě Montecatini Terme

Výběr hotelu «Francia e Quirinale», pro test spokojenosti zákazníků, nebyl náhodný. Tento hotel s dlouhou tradicí spravuje rodina-Nencini Dzhusfredi po čtyři generace a je jedním z nejlepších a nejluxusnějších v lázeňském městě Montecatini Terme.

Velkolepé apartmány, umění, vysoká gastronomická úroveň, profesionalita a nezapomenutelná pohostinnost personálu, poloha v blízkosti lázní a termálního parku – to jsou významné (důležité) přednosti Francia e Quirinale. Z těchto důvodů je hotel Francia e Quirinale stálým účastníkem výstav luxusního zboží a služeb na francouzské Riviéře.

Město Montecatini Terme samo o sobě je střediskem - poutním místem pro osoby, které se pečují o své zdraví s využitím přírodních zdrojů a prostředků.
Unikátní minerální voda, balneoterapie, italská kuchyně a zvláštní atmosféra ve městě Montecatini Terme přilákala již mnoho slavných osobností.

Hlavní ulice letoviska pamatují řadu velkých osobností: Verdi, Puccini, Adriano, Coco Chanel, kníže Monaka Rainier a Grace Kelly, Sophia Loren a Audrey Hepburn. Jména celebrit, které navštívily toto letovisko jsou, jako pamětní medailonky, umístěny na více než jednom kilometru hlavní ulice.

V červenci a srpnu panují v Toskánsku velká horka a slunce žhne. Tato okolnost komplikovala podmínky testování pěnového krému «Glatte».
Ale i přesto se podařil krém Glatte úspěšně otestovat a hosté, kteří používali krém, již od prvního dne pocítili pozitivní účinky: zvýšenou hydrataci, hebkost a pružnost pokožky.

Mnozí hosté navštěvující nádherný bazén a opalující se pozitivně hodnotili účinky krému Glatte - Body 5%, který obnovuje rovnováhu tekutin v suché pokožce.

A ti, kdo mnoho chodili, ocenili řadu výhod krému Glatte - Extra silný 15%, poskytujícího hydratační péči namáhané pokožce na chodidlech, včetně trhlin, mozolů a puchýřů, které tak brání nošení otevřené obuvi v létě. Nebyla nutná ani pedikúra .

Podle konečných výsledků průzkumu 20 účastníků testu, kteří obdrželi pěnový krém Glatte, 96,8% respondentů bylo spokojeno se snadným používáním a hydratačním účinkem. Období testování trvalo od 5 do 14 dní a k průzkumu byly osloveny dospělé osoby různého pohlaví a věku.
Je důležité, že nepatří ke zvláštní řadě kosmetických přípravků, které pouze předstírají hydratační účinek.

Více informací o testu spokojenosti zákazníků, můžete najít na webových stránkách luxusního hotelu «Francia e Quirinale».

Grand Hotel Francia & Quirinale

www.franciaequirinale.it

Viale IV Novembre, 77, 51016 Montecatini Terme PT, Itálie

+39 0572 70271

Share This Post: